Welkom

Welkom op deze site over onze huisdieren.

We vinden het leuk, dat je belangstelling hebt voor het wel en wee van onze huisgenootjes.

We wensen je veel plezier bij het lezen en bekijken van alle berichtjes en foto's / filmpjes.

Annerieke.


donderdag 30 december 2010

Donderdag, de vierde dag, 30-12-2010

We beginnen nu allemaal aardig gewend te raken.
Afgelopen twee nachten heeft Loekie doorgeslapen, tot ik om half 8 beneden kwam. Afgelopen nacht hebben we allebei boven geslapen en dat ging dus prima. Hopelijk blijft dat zo!
Laika is intussen tot de vloer afgedaald en heeft neus aan neus gestaan met Loekie. Ze is nog heel erg voorzichtig, maar ze begint weer normaler gedrag te vertonen en heeft vandaag weer in de kerstboom geklommen!

Vanmorgen heeft Loekie zijn eerste eendagskuiken verorberd. Hij begon er aan te likken, maar met een beetje hulp ging het steeds beter en was er na een kwartier niets meer over.
Vanmiddag zijn we naar de dierenarts(-assistente) geweest. In de wachtkamer had Loekie veel plezier met Nina, een teefje van ook 9 weken. Hij was eerst heel voorzichtig (dat had hij van de katten geleerd), maar toen bleek, dat dit niet nodig was, ging hij voluit! Het was natuurlijk helemaal niet leuk, dat hij mee moest naar de spreekkamer en hij liet dan ook van zich horen.

We hebben ook nog enkele boodschappen met hem gedaan, waar hij mee naartoe mocht. Hij vond het allemaal prima; lekker warm in de draagtas. De meeste mensen zagen hem niet, maar anderen waren weg van hem en moesten hem even aanhalen.

Thuis wordt hij steeds vrijer en gaat steeds meer de mandjes van de katten inpikken.
Daar kun je ook heerlijk in slapen; kijk maar:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten